tiistai 1. maaliskuuta 2016

19.2.2016 - Ohjausharjoittelua

Lukujärjestyksessä on ohjausharjoittelua, käytännössä teemme tätä itsenäisesti ja etänäkin, mutta minä jäin taas viikonlopuksi koululle. Olin suunnitellut valmistelevani ensi viikon perjantain ohjausta vastaanottokeskuksessa, mutta sieltä ilmoitettiinkin, että kaikki ohjaukset siirtyvät parilla viikolla eteenpäin.

Niinpä sitten keskityin keskeneräisiin töihini muissa aineissa. Kävin mm. lakkaamassa munakaapin osia.


Ja kudonnassa suunnitelmat menivät siinä mielessä uusiksi, että uusi ideani ei sopinut puissa olevaan loimeen. Loimi oli turhan leveä, enkä raaskinut haaskata siitä kymmentä senttiä, vaan etsin lehdistä mallin, jonka saatoin kutoa loimeen muuttamalla niisintää ja polkusia.

Kudontaluokasta ikuistin kavereiden tekosia kamerallani.

Mattoa kutoo useampikin,, tässä pari esimerkkiä. Ensimmäiseen on tulossa ruusukasraitoja, toinen on palttinaa kauttaaltaan.



 Poppanaa pari erilaista.



Artesaanit tekevät jo toisia kudontojaan, tällä kertaa kummallakin sama malli, mutta langan paksuus eri. Toisesta tulee huivi, toisesta vauvan peite.



Shoppailemassakin piti käydä, kun jakkaraan tarvittiin ruuveja ja munakaapin oveen vaneria. Halpa-Hallin hyllyltä bongattiin pari puutyöideaa.

Keittokirjateline voisi olla ihan kiva.



Pikku lokerikko ompelun tilpehööreille oli myös hauska - tosin omalle kertyisi kyllä rutkasti enemmän hintaa, jos työtunnit lasketaan...







Ei kommentteja: