keskiviikko 2. joulukuuta 2015

23. - 27.11.2015 Kiirettä

Tämä viikko oli niin kiireinen, että blogikirjoitukset jäivät taas vähän rästiin. Viikon päätteeksi oli mm. nahkatöiden päätös ja palautus, jonka tein jo torstaina, koska lähdin silloin kotiin.

Seuraavaksi eniten tapahtui punonnassa, jossa opettelimme vinopäätteistä korinpunontaa - useimmat käyttivät materiaalina kahvipusseja, joista en itse ole koskaan ollut kovin innostunut. Tartuinkin sen sijaan nurkissa jo muutaman vuoden pyörineisiin mainoslehtien sidosnauhoihin, joita poika aikanaan mainoksia jakaessaan vastahakoisesti suostui äidille säästämään. (Suom. huom. Taas tuli todistettua oikeaksi toimintatapa: Älä koskaan heitä mitään pois...)



Keramiikassa työstettiin kesken olevia töitä - itse siirryin heti tuntien jälkeen kasaamaan nahkatöitä, joten kuvattavaa tai näytettävää keramiikasta ei viime keskiviikkona tullut lisää.

Punonta jatkui torstaina edelleen vinopäätteisen korin merkeissä, kun edettiin vaiheeseen jossa päästiin yläreunaan ja jatkettiin parsintavaiheeseen. Itse sain mustavalkoiseni pohjan kokoon ja solmeilin vähän harmaasta kalalangasta aloittelemaani kirjanmerkkiä lounaaseen asti. Sitten karkasinkin kotiin, joten viikko Kankaanpäässä päättyi osaltani vähän vajaana, kun perjantain viriketoimintatunnit jäivät väliin.


Ei kommentteja: